Træningsforløb og priser

Forundersøgelse

Klinik Synstræning tilbyder en uforpligtende konsultation som består af en forundersøgelse, grundig information og svar på dine spørgsmål. Du får et overblik over forløbets længde, økonomi og den nødvendige daglige trænings-indsats. Herefter kan du i ro og mag hjemme beslutte, om du vil starte i et synstræningsforløb. Hvis du ønsker at starte, ringer eller skriver du til klinikken og en ny tid aftales til opstart.

Konsultationens varighed: ca. 45 min.
Pris: 850,-


Start booking

Opstart

Længden af et synstrænings-forløb tilpasses individuelt, og der tilstræbes altid at nå de bedst mulige resultater på kortest mulig tid.

Ved opstarten laves en fuld samsynsundersøgelse. Der instrueres grundigt i de første øvelser som alle gennemprøves, så vi sikrer os at hjemmetræningen bliver en succés.

Din egen personlige taske udleveres. Den indeholder en mappe til dit træningsprogram, dit eget synstræningsudstyr samt synstræningsprogram til din computer inkl. 3D-briller. Du vil få yderligere udstyr udleveret løbende gennem forløbet efter behov. Efter endt træningsforløb ejer du således udstyret samt computerprogrammet, og der udarbejdes en vedligeholdelses-plan alt efter behov.

Konsultationens varighed: ca. 50 min.

Samlet pris for opstart af forløb inkl. fuld samsyns-undersøgelse, taske med udstyr, PC-program og instruktion i øvelser: 1700,-

Videre træningsforløb

Ikke to personer har ens syn. Derfor følger ingen i Klinik Synstræning et standardprogram. Du får et nøje tilpasset træningsprogram, som består af en kombination af fysiske og kognitive øvelser for øjne, krop og hjerne.

Du skal være indstillet på at bruge 15-20 minutter dagligt på træning hjemme. Investerer du tiden vil du til gengæld hurtigt mærke resultater!

Vi mødes hver 3. uge til kontrol, hvor fremskridtene evalueres, og du får instruktion i nye øvelser. Længden på et synstræningsforløb ligger for de fleste klienter mellem 3 og 6 måneder.

Konsultationens varighed: 45 min.
Frekvens: Hver 3. uge

Pris: kr. 850,-

De fleste forløb ved Klinik Synstræning varer 3-6 måneder, hvilket økonomisk svarer til mellem 4.500 - 6.000,- inkl. alt udstyr, PC-trænings-program og afsluttende vedligeholdelsesplan. Der afregnes løbende i mindre bidder som forklaret ovenover, da længden på forløb er forskellig fra person til person.

Læs klientberetninger

Vilkår

  • Afbud eller ændring af tid bedes meddelt så tidligt som muligt.
  • Afbud senere end 24 timer før aftalt tid, eller udeblivelse fra aftalt tid uden afbud: kr. 500,-
  • Der betales for ét besøg af gangen ved hvert besøg.
  • Betaling modtages ved bankoverførsel, via MobilePay eller kontant.